Jualan anda di internet tidak memberansangkan? Biar kami bantu anda kerana..


"Ramai Usahawan Internet Jana Pendapatan Sehingga Mencecah ENAM ANGKA Telah Mendapatkan Servis Kami Yang TERBUKTI Membantu - Anda Bila Lagi?"




Melalui kepakaran kami dalam penulisan surat jualan dan email follow-up, kami cukup YAKIN bahawa kami mampu bantu anda untuk LEDAKKAN jualan produk atau servis yang anda tawarkan di internet SERTA MERTA..!

tempah order
 

  

Daripada : Team PEMIKAT Jualan
Lokasi : Kuala Lumpur
RE : Perkhidmatan Salesletter & Email Followup



Sahabat usahawan internet sekalian,
sebelum anda membaca laporan khas yang ingin kami sampaikan, fikirkan jawapan untuk soalan ini...

Mahukah Anda Mendapat Tempahan Produk Atau Servis Yang Cukup BANYAK dan BERTERUSAN Seperti Di Bawah Pada Setiap Hari?



Bukan itu sahaja... Lihat ini pula...



Ini sebahagian sahaja daripada kejayaan kami...


Lalu anda pun menjawab...



“Ya, Aku Mahu Mendapat Jualan Sebanyak Itu Dan Berterusan Seperti Di Atas!”


Tepukan gemuruh buat anda..! Anda berada di landasan yang betul hari ini. Di sinilah tempatnya untuk anda mengubah segala-galanya terhadap perniagaan anda yang telah lama mahupun yang masih baru.

Apa yang kami tunjukkan bukanlah rekaan semata-mata. Itulah hakikatnya apabila anda menggunakan servis daripada kami yang sememangnya PAKAR dalam menghasilkan dan meningkatkan jualan sesebuah produk ataupun servis di internet.


Kami tahu dan kami sedar, anda mengalami tekanan perasaan yang sangat teruk apabila perniagaan yang anda dirikan tidak mendapat sambutan seperti yang diharap-harapkan. Hal ini berlaku apabila...

copywriting surat jualanAnda tidak tahu bagaimana membuat jualan yang sebenar dengan cara mudah, cepat dan berkesan.

copywriting surat jualan Anda tidak tahu apakah jalan terbaik untuk membetulkan keadaan perniagaan anda yang tidak menjadi itu.

copywriting surat jualan Anda telah mencuba banyak cara tetapi pergerakan perniagaan anda tetap tidak berubah dan anda terus mengalami kerugian.

copywriting surat jualan Anda buntu dan tidak kenal dengan siapa anda perlu meminta bantuan untuk membuat perubahan terhadap perniagaan anda sekarang.

copywriting surat jualanAnda berjumpa dengan seseorang yang boleh memberikan bantuan. Tetapi, anda perlu keluarkan modal yang sangat besar untuk melonjakkan perjalanan perniagaan anda.

Dan banyak lagi faktor-faktor yang menyebabkan perniagaan internet anda semakin hari semakin merudum.


Oh... Jangan bimbang! Tujuh minit daripada sekarang, kami akan tunjukkan, cara paling mudah, cepat dan berkesan untuk anda dapatkan dan seterusnya tingkatkan jualan atau servis anda di internet.


Ingin kami tegaskan, walau apa pun produk yang anda jual, atau servis yang anda jalankan di internet, anda mampu menghasilkan jualan sehingga enam angka.


Ya! ENAM ANGKA setiap bulan..!


Tahukah anda? Dalam perniagaan internet, sehebat mana pun produk atau servis yang anda tawarkan, jika surat jualan atau email follow-up yang anda gunakan tidak berjaya menarik perhatian prospek ataupun pelanggan anda...

copywriting surat jualanJANGAN MIMPI untuk anda dapatkan jualan dengan cukup banyak dalam 24 jam setiap hari!

copywriting surat jualanJANGAN BERANGAN untuk anda dapatkan jualan secara berterusan walaupun anda sedang tidur!

copywriting surat jualanJANGAN MENGIDAM untuk anda merasa DUIT BESAR daripada jualan produk atau servis di internet ini!

Adakah anda tak percaya dengan kenyataan di atas? Baik.. Cuba anda bertanya kepada mana-mana usahawan internet yang berjaya. Tanyakan kepada mereka tentang kepentingan surat jualan dan email follow-up. Adakah mereka akan menidakkan atau mengiyakan kenyataan kami ini? Kami yakin, inilah jawapan daripada mereka:


“Ya! Kedua-dua perkara itulah yang membantu saya membuat jualan setiap hari sehingga hari ini”


Atau mereka akan menjawab seperti ini:


“Tanpa surat jualan dan email follow-up yang menarik, MUSTAHIL saya akan mendapat jualan sehingga enam angka”


Mereka mengakui bahawa surat jualan dan email follow-up merupakan SENJATA paling ampuh dan hebat dalam perniagaan internet. Anda? Adakah masih tidak percaya dan meragui kenyataan kami ini?


Fakta: 80% usahawan internet yang GAGAL meletupkan jualan adalah disebabkan surat jualan dan email follow-up mereka yang kurang umph..!


Sebab itulah, kebanyakan usahawan internet yang berjaya, dengan mudahnya mereka meledakkan akaun bank mereka tanpa henti hasil daripada jualan produk mahupun servis yang mereka tawarkan di internet. Dah la mereka telah berjaya, mereka terus menerus meninggalkan anda di belakang. Anda pula? Telan air liur je la melihat kejayaan demi kejayaan yang mereka hasilkan.


Mengapa Ini Semua Berlaku Terhadap Perniagaan Anda Ya? Apakah Masalahnya?


Kami tahu kenapa perniagaan anda tidak berjaya seperti usahawan lain. Kegagalan ini wujud disebabkan oleh surat jualan dan email follow-up yang anda tulis dan gunakan tidak menarik, tidak berkesan dan tidak MEMBUNUH! Punca-punca kepada kegagalan itu pula adalah:

email follow upAsas dan kemahiran anda dalam penulisan jualan belum mencapai tahap berkuasa seperti yang anda sangkakan. Akhirnya, anda terkontang-kanting semasa menyiapkan penulisan jualan.

email follow upIdea yang anda gunakan dalam penulisan jualan tidak cukup tajam dan psiko untuk dibaca oleh prospek mahupun pelanggan. Ini menyebabkan ayat jualan yang dibina menjadi tunggang langgang dan tidak menyakinkan.

email follow upKajian anda dalam menghasilkan ayat jualan tidak menyeluruh. Ini menyebabkan prospek atau pelanggan anda langsung tidak mempedulikan perkara yang cuba anda sampaikan.

email follow upTulisan yang anda hasilkan tidak berkualiti dan gagal menyentuh emosi prospek mahupun pelanggan. Ini menyebabkan anda gagal mencetuskan emosi membeli supaya berlakunya jualan.

email follow upAnda mempunyai idea yang kuat untuk menulis, tetapi, anda tidak mempunyai masa yang cukup untuk menyiapkan penulisan jualan.

email follow upAnda langsung tidak tahu bagaimana untuk memilih atau menggunakan perkataan-perkataan tertentu yang boleh menjual. Ini menyebabkan anda akan terkandas untuk mendapatkan prospek atau pelanggan yang berkualiti.

Oh.. Jika kami senaraikan kesemua punca kepada masalah yang wujud, anda pasti tergagam dan tidak lagi mahu meneruskan perjuangan perniagaan anda sekarang.


Jadi, apakah kesan kepada masalah di atas terhadap perniagaan anda? Anda sedar tak apa yang telah berlaku atau apa yang bakal berlaku nanti? Antara kesan-kesannya adalah:



Oleh itu, untuk mengelakkan masalah-masalah di atas mengganggu perniagaan anda, kami syorkan kepada anda supaya menukar cara menulis, merangka, menyusun, mengubah, dan menyiapkan surat jualan dan email follow-up yang MEMBUNUH bagi memastikan perniagaan anda terus hidup dan tidak akan MATI!


Ada Apa Dengan Surat Jualan?


Surat jualan adalah senjata terpenting dalam menarik perhatian malahan minat prospek dan pelanggan terhadap perkara yang ingin anda sampaikan. Inilah satu-satunya senjata yang sangat berkuasa dalam menerbitkan kuasa membeli dalam kalangan prospek dan pelanggan anda. Melalui surat jualanlah, anda dapat menonjolkan diri sebagai pakar dalam bidang perniagaan anda.


Dalam perniagaan internet, surat jualan merupakan jurujual atau jurucakap untuk produk atau servis yang anda tawarkan. Dengan menjadikan surat jualan sebagai pekerja anda, perniagaan anda dapat berjalan dalam tempoh 24 jam sehari tanpa anda sendiri bekerja sepanjang masa. Surat jualan seorang pekerja yang sangat setia. Ini kerana, surat jualan tidak pernah mengambil cuti rehat, tidak pernah sakit, dan tidak pernah penat dalam mempromosi produk atau servis perniagaan anda.


Menggunakan surat jualan berbanding video atau audio jualan, ia bakal memberi lebih pemahaman kepada prospek dan pelanggan anda. Melalui surat jualan jugalah anda dapat menyampaikan maklumat dengan lebih berkesan seterusnya menyuruh prospek dan pelanggan anda supaya mengambil tindakan. Sebab itulah surat jualan amat berkuasa untuk digunakan dalam memajukan perniagaan internet anda.

dan...


Ada Apa Pula Dengan Email Follow-Up


Email follow-up adalah satu siri email yang dihantar secara berterusan dalam tempoh masa tertentu kepada prospek dan pelanggan anda. Dengan menggunakan email follow-up, ianya merupakan sambungan promosi untuk produk atau servis yang anda tawarkan.


Melalui email follow-up, anda akan berjaya menambah keberkesanan mesej jualan kepada prospek dan pelanggan anda. Bukan itu sahaja, dalam masa yang sama, anda dapat meraih kepercayaan, menarik perhatian, membentuk dan merapatkan hubungan, menunjukkan anda seorang yang prihatin, memberi bimbingan dan menyuruh prospek dan pelanggan anda bertindak dengan segera.



email follow up

copywriting team pemikat

Tidakkah anda mahu menerima ratusan email yang mengandungi ucapan terima kasih daripada pelanggan anda seperti di atas? Kesannya, kredibiliti anda meningkat secara mendadak sebagai seorang usahawan yang berwibawa. Inilah maksud kami berkenaan pelanggan yang berkualiti. Melalui mereka nantilah anda dapat membuat jualan sehingga ENAM ANGKA..!


Tetapi, untuk menulis surat jualan dan email follow-up yang betul-betul BERKUASA dan MEMBUNUH sememangnya sukar untuk dilakukan. Jika anda berjaya hasilkan pun, ia mungkin mengambil masa yang sangat lama disebabkan anda tidak bisa menulis ayat untuk menjual.


Sebab itulah, melalui laporan ini, kami ingin berikan kepada anda cara paling cepat, mudah dan berkesan untuk memiliki surat jualan dan email follow-up yang betul-betul mampu menghasilkan dan meningkatkan jualan. Melalui servis kami di sini, anda tidak lagi perlu bersusah payah untuk:

copywriting malaysiaTulis sendiri surat jualan dan email follow-up yang menyusahkan itu.

copywriting malaysiaMencari idea yang hebat untuk membina surat jualan dan email follow-up.

copywriting malaysiaMembuat kajian untuk menulis dan menyiapkan surat jualan dan email follow-up.

copywriting malaysiaMenulis surat jualan dan email follow-up yang beremosi dalam usaha untuk menghasilkan dan meningkatkan jualan produk atau servis perniagaan anda.

copywriting malaysiaMemikirkan perkataan berimpak tinggi untuk menghasilkan ayat-ayat jualan supaya setiap prospek atau pelanggan yang membacanya akan bertindak membuat belian.

Ya.. Semuanya akan berlaku dalam perniagaan anda semudah itu hanya dengan menggunakan cara daipada kami di sini. Anda rasakan ianya sesuatu yang..


MUSTAHIL...!



Anda tidak percaya bahawa kami mampu membantu anda? Anda mungkin tidak mengenali kami kan?

Jom kenali kami yang digelar...



Team PEMIKAT Jualan


Kami terdiri daripada DUA orang TONGGAK pemasar informasi yang sangat berpengalaman dalam penulisan jualan dan mempunyai LIMA STAFF yang berpengalaman dan dilatih...


Dua orang PENTING tersebut ialah...


Raja Safuan turut di kenali sebagai Safuan Sipenglipurlara. Sering di kaitkan dengan usahawan internet paling cekal di Malaysia. Kenapa? Ini kerana, beliau sebenarnya mempunyai kecacatan pada anggota kaki. Tetapi, walaupun beliau tidak sempurna dari segi fizikal, semangat beliau sedikit pun tidak lemah untuk menjalankan perniagaan internet sejak dari tahun 2006.

Di dunia perniagaan internet, beliau banyak membuat aktiviti pemasaran untuk produk digital dan fizikal. Oleh itu, terdapat banyak strategi jualan yang MELETUP beliau miliki. Oh.. Bukan itu sahaja. Safuan juga sering dijemput sebagai penceramah bagi menyampaikan seminar berkenaan motivasi, perniagaan dan pemasaran internet. Melalui kekuatan dan pengalaman yang beliau miliki, Safuan terus GAH di dunia perniagaan internet.


Zahrul Azua, nama yang tidak dapat dipisahkan daripada perkataan surat jualan MEMBUNUH! Beliau merupakan seorang penulis yang sangat berpengalaman dalam bidang pemasaran produk di internet mahupun di luar internet. Cuba anda masuk ke kedai buku terbesar di Malaysia iaitu MPH Bookstore, anda pasti akan terjumpa dengan sebuah buku tulisan beliau yang bertajuk ‘Rahsia Membina Senjata Jualan’. Anda tahu tak?

Buku ini telah disenaraikan sebagai TOP TEN Local Non Fiction Best Seller. Hebat! Daripada pengalaman beliau inilah yang menyebabkan ramai usahawan internet merayu-rayu meminta Zahrul tuliskan surat jualan untuk produk mahupun servis yang ingin dipasarkan di internet. Hasilnya, ramai usahawan internet telah menjadi SUPERSTAR dalam perniagaan internet hanya melalui bantuan penulisan jualan beliau.



Lihat kami beraksi 'LIVE' untuk membantu ramai usahawan internet menghasilkan dan meningkatkan JUALAN mereka


bisnes online

Ini Safuan semasa memberi ucapan di Seminar Pemasaran Facebook di IMTC milik Jamal (Pakar Ebook).


bisnes online

Ini pula Zahrul Azua semasa memberi ucapan tentang senjata jualan juga di IMTC.


Bagaimana kami mampu membantu meningkatkan perniagaan anda sehingga menghasilkan pendapatan ENAM ANGKA? Melalui gabungan pengalaman dan kepakaran kami bertiga, apa yang ingin kami tawarkan kepada anda adalah...




Servis Penulisan Surat Jualan Dan Email Follow-Up

tempah order



Tingkatkan Jualan Produk Atau Servis Perniagaan Anda Sehingga ENAM ANGKA Hanya Melalui Servis Daripada Kami..!



Lihat, apa kata mereka yang telah menggunakan servis daripada kami...


"Ayat Pemikat Terbukti Boleh Memikat!"


Syabas diucapkan buat Team Pemikat kerana berpotnsi menghasilkan surat jualan yang berjaya menukarkan pembacanya kepada pembeli. Dengan susunan perkataan dan ayat yang menarik, penggunaan bahasa yang mudah dan santai serta sentuhan peribadi yang berjaya memukau pelanggan, tidak hairan lagi memang sesuai dengan namanya Team Pemikat!

razif yusof

Razif Yusof
Malaysian Internet Marketer
Digital Online Business (001973761-V)


Adakah kami ingin memberikan anda modul untuk menulis surat jualan dan email follow-up?

TIDAK..! Bukan itu yang ingin kami tawarkan. Terdapat banyak tutorial di luar sana yang mengajar cara menulis surat jualan dan email follow up. Tetapi, tiada satu tutorial pun yang dapat menerangkan dengan terperinci tentang apa yang kami tawarkan di sini. PERCAYALAH!


Patutkah anda gunakan servis daripada kami?

Servis yang kami tawarkan tidak terhad kepada mana-mana usahawan internet. Walau apa pun produk atau servis yang anda jalankan di internet, anda patut gunakan servis daripada kami untuk mula jana pendapatan yang banyak melaluinya. Walau anda masih baru ataupun telah lama dalam bidang perniagaan internet, gunakan servis kami untuk melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih TINGGI!


Tetapi, jika perniagaan anda telah pun menghasilkan sesuatu yang LUAR BIASA kepada anda, TIDAK perlulah anda gunakan servis kami kerana anda telah pun BERJAYA menjana pendapatan dengan banyaknya.


Mengapa anda patut gunakan servis kami di sini? dan Apa yang istimewa sangat dengan servis kami? Dengan menggunakan servis daripada kami, banyak perubahan yang akan terjadi terhadap perniagaan internet anda. Antaranya adalah...


copywriting malaysiaProduk atau servis perniagaan anda akan terjual berkali-kali ganda sehingga anda tak terbayang dengan jualan yang akan terhasil nanti.

copywriting malaysiaTiada kerugian tersembunyi akan berlaku dalam perniagaan anda. Selepas ini, anda hanya duduk senang lenang untuk mengira keuntungan yang terhasil.

copywriting malaysiaProduk atau servis perniagaan anda akan terjual secara berterusan sehinggakan anda tidak cukup tangan untuk menguruskan tempahan.

copywriting malaysiaPerniagaan anda akan sentiasa berjaya menarik prospek atau pelanggan yang berkualiti dan berulang.

copywriting malaysiaAnda dapat menjimatkan masa yang cukup banyak dari menulis surat jualan dan email follow-up. Sudah pasti dapat jimatkan masa anda kerana kesemua kerja penulisan jualan kami akan uruskan. Masa yang dijimatkan itu anda dapat gunakan khusus untuk pemasaran perniagaan.

copywriting malaysiaProspek atau pelanggan yang melihat perniagaan anda menjadi beremosi dan tidak sabar-sabar untuk mendapatkan produk atau servis anda nanti.

copywriting malaysiaPerniagaan anda akan mudah mendapat kepercayaan daripada prospek atau pelanggan yang berurusan dengan anda.

Anda juga akan menjadi semakin yakin, bersemangat tinggi, tidak lagi berputus asa dan tidak lagi kecewa untuk meneruskan perniagaan yang anda miliki sekarang.


Kami tahu, anda membaca sehingga habis laporan ini kerana anda ingin membuat perubahan. Anda ingin lebih berjaya dalam perniagaan internet anda sekarang. Betul tak?


"Tak Perlu Ke Negeri China!"


Ilmu sales letter dari team PEMIKAT sangat membantu pelanggannya. Nasihat saya: Jika nak cari penulis salesletter hebat yang mampu membantu meningkatkan jualan produk anda di internet, JANGAN cari hingga ke negeri Cina. Tapi..carilah di Malaysia iaitu TEAM PEMIKAT...

Jamaluddin Bahari (Sifu FB Ads)
Jamaluddin Bahari (Sifu FB Ads)
Malaysian Internet Marketer




“Ya.. Saya Ingin Mengubah Perniagaan Saya Dan Menjana Pendapatan Sehingga ENAM ANGKA Dengan Menggunakan Servis Team PEMIKAT Jualan!!!



Dapatkan servis daripada kami, Team PEMIKAT jualan hari ini juga untuk menghasilkan dan meningkatkan jualan produk atau servis perniagaan anda SEKARANG..!


Jika anda serius untuk berjaya dengan cara mudah dan cepat dalam perniagaan internet, servis kamilah yang dapat membantu dan bakal merubah segala-galanya.


Dapatkan servis kami dengan harga yang berpatutan ini...



RM1000


RM950


RM550 SAHAJA!!!



tempah order

Adakah anda masih memikirkan dan teragak-agak untuk menggunakan servis PEMIKAT kami di sini?


bisnes onlineTelah banyak anda laburkan untuk mendirikan perniagaan internet anda supaya menjadi satu mesin duit berterusan bagi menampung kehidupan anda. Adakah anda masih tidak bersedia untuk berubah? Adakah anda masih ingin terus berada di takuk lama? Jangan bertangguh lagi, gunakan servis kami dan anda pasti terkejut dengan perubahan yang berlaku nanti.

bisnes onlineDengan pelaburan kecil yang anda buat di sini, ianya pasti satu pelaburan yang tidak sia-sia dan sesuatu yang berbaloi-baloi. Kami adalah PAKAR dalam menghasilkan jualan di internet. Sudah tentu kami mampu membantu anda.

bisnes onlineAnda memang boleh menulis surat jualan dan email follow-up anda sendiri. Tetapi, adakah tulisan anda itu dapat menghasilkan dan meningkatkan jualan produk atau servis anda nanti? Adakah tulisan anda dapat melonjakkan jualan produk atau servis anda sehinggan ENAM ANGKA?

Tunggu Apa Lagi? Dapatkan Servis PEMIKAT Kami Sekarang Juga!!!


tempah order


Yang benar,

Team PEMIKAT Jualan

www.suratjualan.com

P.S. Servis yang kami tawarkan di sini merupakan pengalaman kami selama TUJUH tahun dalam membantu usahawan ternama menghasilkan jualan sehingga enam angka. Jika jualan produk atau servis perniagaan anda masih belum mencapai tahap yang membanggakan, inilah masanya untuk anda merubah keadaan yang menyedihkan itu!


P.S.S. Harga servis kami di sini menunjukkan kualiti kerja kami yang sebenar. Ianya terbukti dapat membantu perniagaan internet anda. Jika anda tidak bertindak sekarang, harga yang anda lihat di atas mungkin akan menjadi lebih MAHAL nanti!

 

SEBARANG PERTANYAAN:

HUBUNGI/WHATSAPP HOTLINE 019-252 3454